FA Cup
Tottenham – Southampton
Keskiviikko 05.02. klo 21:45

Keskiviikkona pelataan FA Cupin uusinta Tottenhamin ja Southamptonin välillä. Molemmille joukkueille tämä turnaus on ainoa mahdollisuus voittaa jotain tällä kaudella ja uskoisin tämän olevan varsinkin José Mourinholle tärkeä tilaisuus kiillottaa kilpeään. Koska viikonloppuna joukkueet huilaavat, molemmat tulevat pistämään tähän peliin parasta pöytään.

Tottenham voitti Manchester Cityn viikonloppuna, mutta marginaalit olivat tällä kertaa lontoolaisten puolella – City oli ottelussa vahvasti niskan päällä. Spurs on sarjassa viidentenä ja tavoite on varmasti nousta top neljään ja himoittuun Mestarien liigan paikkaan. Keskiviikkona Spursilta puuttuvat loukkaantuneet Harry Kane ja Moussa Sissoko. Dele Alli joutui viikonloppuna ruman torppauksen kohteeksi ja otettiin vaihtoon – häntä tuskin riskeerataan tässä ottelussa.

Southampton selätti syksyisen aallonpohjansa ja tällä hetkellä Ralph Hasenhüttlin joukkue pärjää hyvin – aina siis valmentajanvaihto ei ole automaattisesti paras vaihtoehto. Viikonloppuna Saints sinnitteli jakson Poolia vastaan, muttei lopulta voinut paremmalleen mitään. Joka tapauksessa Hasenhüttl voi joukkueineen satsata FA Cupiin, sillä Valioliigan puolella tilanne on tällä hetkellä sangen hyvä. Loukkaantumistilannekin näyttää hyvältä, sillä Stuart Armstrong on ainoa varma poissaolija.

Lyö vetoa ottelusta:

Spurs tullee ottamaan pelissä hallinnan ja pystyy nykymiehistölläänkin luomaan paikkoja. Southampton saanee omat mahdollisuutensa, eikä Spursin puolustus todellakaan ole mikään muuri, vaikka Mourinho sen järjestelyn parhaiten osaakin. Odotan viihdyttävää ottelua ja vetosuositus liittyy runsasmaalisuuteen: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,83.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO