© Kuva: Getty Images

Tottenham – Wolves: Spurs vastapelikohteena

Valioliiga
Tottenham – Wolves
Sunnuntai 01.03. klo 16:00

Ennen liigacupin loppuottelua ja El Clásicoa sunnuntaina nautitaan hieman Valioliigasta. Tottenham ja Wolves ovat molemmat tavoittelemassa himoittua Top 4 -paikkaa ja keskinäinen ottelu onkin sitten astetta tärkeämpi tapaus. Joukkueilla on sarjataulukossa pisteen ero toisiinsa, eikä neljäntenä oleva Chelseakaan ole toivottoman kaukana.

José Mourinholle tuntuu jääneen Tottenhamin peräsimessä musta pekka kouraan: hyökkäys on Harry Kanen ja Heung-Min Sonin poissaolojen vuoksi täysin muotopuoli, eikä kokeneen valmentajan pelikirja vaikuta muutenkaan voittavalta. Viimeisen kahden pelin tappiot RB Leipzigille ja Chelsealle olivat täysin oikeutettuja, enkä näe Spursilla isoa roolia taistelussa Valioliigan kärkisijoista.

Wolves pelasi torstaina Eurooppa-liigaa, mutta oli ratkaissut jatkopaikkansa Espanyolia vastaan jo ensimmäisessä osaottelussa. Niinpä päästettyä kolmea maalia ei kannata ottaa liian vakavasti – torstain ottelua ennen Wolvesin puolustus on ollut loistavassa kunnossa. Nuno Espirito Santon kokoonpanotilanne on lähes ihanteellinen, sillä vasemmalta laidalta puuttuva Jonny on ainoa tiedossa oleva poissaolija.

Lyö vetoa ottelusta:

Wolvesin viikkoreissusta tulee pientä miikkaa, mutta muutoin vieraat ovat tällä hetkellä omissa pahveissani vahvempi yhdistelmä ja Spurs on oiva vastapelikohde. Olen markkinoiden kanssa hieman eri mieltä Spursin suosikkiasemasta, joten vetosuositus koskee vierasmenestystä tasapelivarmistuksella: Tasapeli ei vetoa: Wolves kertoimella 2,11.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.