Suomen Cup
TPS – HIFK
Perjantai 07.02. klo 14:00

Suomen Cup jatkuu tänäkin viikonloppuna ja perjantaina on ohjelmassa iltapäiväpeli Turussa, kun TPS ja HIFK ottavat toisistaan mittaa. Molemmilla on kahdesta ensimmäisestä ottelusta koossa vain yksi piste, joten lisäpisteet ovat nyt kipeästi tarpeen.

TPS jäi avausottelussa HJK:ta vastaan täysin telineisiin, mutta viime viikonlopun vierasottelu IFK Mariehamnia vastaan oli astetta parempi esitys. TPS piti vauhtia ja loi maalipaikkoja, mutta omat tonttinsa oli myös isännillä. Tasapeli oli loppujen lopuksi reilu tulos ottelusta. TPS:n runko on pysynyt viime vuodesta aivan mukavasti kasassa. Maalivahti Santeri Aaltonen joutuu selkäleikkaukseen ja on pahimmillaan puolisen vuotta poissa. Myös Juho Lähde, Eliécer Espinosa sekä Jonni Peräaho ovat poissa perjantaina.

HIFK taisteli HJK:ta vastaan hienosti, muttei voinut paremmalleen mitään ja tappio kirjattiin lukemin 2-1. HIFK ei ollut ottelussa läheskään optimikokoonpanollaan, sillä useampi runkomies oli jätetty sivuun – osa ehkä varmuuden vuoksi tai kierrätyksen merkeissä. Tor Thodesen pyrki ehkä tällä tavalla saamaan ajettua miehiä sisään tosipelin merkeissä. TPS-pelistä tarvitaan pisteitä, joten odotan kokoonpanon olevan vahvempi ja vain pelikunnottomat miehet sivussa.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK:n paketti näytti ilahduttavan valmiilta Klubia vastaan, vaikka paras kokoonpano ei ollutkaan kentällä. Otan kantaa tämän puolesta ja HIFK saa tipsin: vetosuositus on HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO