La Liga
Valencia – Atletico Madrid
Perjantai 14.02. klo 22:00

Cupin välieräavausten jälkeen Espanjassa laskeudutaan viikonloppuun La Ligan tahdissa. Perjantaina onkin luvassa heti mojova kamppailu, kun seitsemäntenä sarjassa oleva Valencia ottaa mittaa kaksi pistettä ylempänä ja neljännellä sijalla olevasta Valenciasta. Luvassa on tasainen ja tasokas ottelu.

Viime viikolla Valencia kärsi kaksi tappiota kahdella eri rintamalla: Copa del Reystä tuli lähtö Granadalle kärsityn tappion jälkeen ja viikonloppuna La Ligassa Getafe kylvetti Albert Celadesin suojatteja selityksittä lukemin 3-0. Valencian kokoonpano on kaukana optimista – ongelmia on joka puolella kenttää. Lisäksi edessä siintää ensi keskiviikon Mestarien liigan peli Atalantaa vastaan. Tässä suhteessa Los Ches on hieman onnekas, sillä perjantaisen liigapelin ja keskiviikkoisen europelin välissä on maksimimäärä lepoaikaa.

Myös Atletico on tulessa viikolla Mestarien liigassa, kun vastaan tulee tiistaina Liverpool. Viime viikonloppuna El Atleti voitti nahkean esityksen jälkeen Granadan lukemin 1-0. Diego Simeonen suojatit ovat Espanjan huippujoukkueista ylivoimaisesti maaliköyhin porukka – se on saanut aikaiseksi keskimäärin vain yhden maalin per ottelu. Vaikeaa on nytkin, kun yläkerrasta puuttuvat ainakin Diego Costa sekä João Félix.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla on siis murheensa. Markkinat ovat asettaneet Atleticon vierassuosikiksi kotona vahvasti esiintyvää Valenciaa vastaan. Tästä olen eri mieltä – tämä on vähintään tasabuukki minun papereissani. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa – Valencia kertoimella 2,09. Pelin päättyessä tasan panos siis palautetaan.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO