© Kuva: Getty Images

Wolves – Leicester: Paluu talvitauolta

Valioliiga
Wolves – Leicester
Perjantai 14.02. 22:00

Ystävänpäivän iltana Valioliigan ystäviä hemmotellaan hienolla ottelulla, kun Wolves isännöi Leicesteriä. Vieraat ovat valahtaneet tasaisessa ylemmässä keskikastissa yhdeksänneksi, kun taas nappikautta tahkoava Leicester on sarjassa selkeästi kolmantena. Joukkueet ovat saaneet ladata akkujaan, sillä molempien edellinen peli oli aivan helmikuun alussa.

Wolvesille tauko tuli hyvään saumaan, sillä joukkueen tähtilaituri Adama Traoré on saanut hoidella Manchester United -pelissä saamaansa vammaa. Manageri Nuno varmasti haluaisi tärkeän pelurinsa tähän otteluun mukaan. Ennen taukoa Wanderers pelasi hyvät ottelut sekä Manua että Poolia vastaan, mutta saldona oli yhteensä vain yksi piste. Nyt tavoitteena varmasti onkin nousta kohti europelejä oikeuttavia sijoituksia.

Leicester ei mitenkään erityisesti loistanut tammikuussa, mutta on onnistunut säilyttämään herkulliset asemansa liigassa. Brendan Rodgersin joukkiolla on todella tulivoimainen yläkerta Jamie Vardyn johdolla ja se aiheuttaa vastustajille ongelmia ilta toisensa jälkeen. Kettujen pelit ovatkin olleet keskimäärin maalirikkaita. Ennen taukoa Chelsea-ottelusta kuitattiin tasapeli, mutta voittokaan ei olisi ollut siitä matsista mikään vääryys.

Lyö vetoa ottelusta:

Markkinoilla Wolves on pikkusuosikki ja tästä on oltava samaa mieltä. Eniten tässä kiinnostaa molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, josta tarjolla on sangen palkitsevaa kerrointa. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,77. Tämä kattaa mielestäni riskin mukavasti.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.