Agentti: Internazionale-tähti useiden huippuseurojen kiikarissa – ”Muut pelaajat eivät saisi yöllä nukutuksi”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Internazionalen keskushyökkääjä Lautaro Martinez on haluttua tavaraa Euroopan useissa huippuseuroissa. Hänen agenttinsa Beto Yaque on paljastanut, että neuvottelut hänen tulevaisuudestaan ovat jo käynnissä.

Martinez on ollut vahvasti yhdistettynä Barcelonaan ja Real Madridiin. Yaquen mukaan 22-vuotias argentiinalaiskärki on kuitenkin herättänyt kiinnostusta myös muiden huippuseurojen keskuudessa.

16 maalia tällä kaudella paukuttanut Martinez ei kuitenkaan pohdi siirtohuhuja liikaa, vaan on täysin keskittynyt nykyhetkeen Inter Milanin riveissä.

– Sitä on sanottu, että Barcelona ja Real Madrid haluavat hänet, mutta se ei ole vaikuttanut häneen. Muut pelaajat eivät saisi yöllä nukutuksi, Yaque kehui Rado La Platan haastattelussa Goalin mukaan.

– Hän ei koskaan soita minulle ja kysy ovatko huhut totta vai ei, hän on keskittynyt nykyhetkeen ja työhönsä [Interin kanssa].

– Me olemme keskustelleet useille seuroille, mutta mitään sen enempää ei ole tapahtunut. Juuri nyt, ne jotka minulle soittelevat eivät ole seurojen johtajia. Pöydällä ei ole mitään muodollista tai vakavaa.

– Se on hänen unelmansa olla yksi siirtomarkkinoiden himotuimmista pelaajista. Mutta mitään erityistä ei ole tapahtunut. Ainut asia mitä hän haluaa tehdä, on pelata ja tehdä maaleja. Toivomme, että hänen työntekonsa tuottaa ansaitun palkinnon.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!