Belarus Premier League
Belshina – FC Minsk
Sunnuntai 22.03. klo 15:00

Sunnuntain jalkapallotarjonta on sen verran kitsasta, että otan noston Valko-Venäjältä, jossa sarjanousija Belshina haastaa FC Minskin. Belshina palaa pääsarjaan muutaman kauden tauon jälkeen. Vierasjoukkue FC Minsk kuuluu pääsarjan perussuorittajiin.

Bobruiskin kaupungissa vaikuttavan Belshinan huippuhetket osuivat vuosituhannen vaihteeseen, jolloin joukkue voitti kertaalleen mestaruuden ja kolmesti cupin. Syksyisen nousunsa jälkeen Belshinaan on tullut sisään muutamia pelaajia pääsarjakokemuksella. Joukkue on pelannut ahkeran pre-seasonin aikana yli kymmenen ottelua ja kaikesta päätellen joukkue on tiivis ja valmis pääsarjaan.

Valko-Venäjän pääkaupungista ponnistava FC Minsk on kaupungin kakkosseura ja suhteellisen nuori sellainen. 2010-luvun alussa joukkue selvisi pariin otteeseen jopa Eurooppa-liigan karsintoihin. Viime kaudella joukkue päätyi sarjataulukossa yhdeksänneksi – jos puolustus olisi toiminut paremmin, olisi sijoitus voinut olla paremminkin. Tätä kautta edeltävissä harjoituspeleissä minskiläiset eivät ole olleet yhtä leväperäisiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla vieraat lähtevät otteluun ansaitusti suosikkeina. Huomio kiinnittyy vähämaalisuuteen – kauden alla kumpikaan joukkue ei ole pelannut mitenkään runsasmaalista, joten korkeintaan kaksi maalia tuntuu hyvältä skenaariolta. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,71.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO