Brazil Paraibano
Botafogo – Sousa
Torstai 19.03. klo 01:15

Brasiliassa pelit jatkuvat ja torstain vastaiselle yölle saadaan Paraiban osavaltion sarjasta Botafogon ja Sousan välinen kamppailu. Botafogo on ottelussa suursuosikki ja hiljaisilla vetomarkkinoilla sen kertoimet ovat tätä kirjoitettaessa romahtaneet kuin pörssikurssit.

Botafogo on voittanut tämän sarjan mestaruuden peräti 29 kertaa ja on ollut mestari kolmena viime kautena. Kovimpiin kilpakumppaneihin verrattuna Belolla on pari ottelua rästissä – joukkue on kuusi peliä pelattuna vielä tappioitta. Viime ottelussa Botafogo löi toisen lohkon hännänhuipun Nacional de Patosin selkeästi 4-1.

Sousa ei ole isäntien veroinen sakki, mutta ovat kahdesti nostaneet kannua tässä sarjassa. Joukkue on lohkossaan kakkosena, vaikka edellisessä pelissä tulikin käkeen Trezeltä 2-1. Sousan hyvistä tilastoista ei pidä hämääntyä, sillä pisteitä on otettu paljonkin vaatimattomammilta yhdistelmiltä ja lisäksi vielä kotona.

Lyö vetoa ottelusta:

Botafogon voittokertoimet on tampattu todella matalalle ja tasoitukset ovat jo liian isoja. Eniten tässä ottelussa kiinnostaa runsasmaalisuus, sillä molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon – varsinkin isännät. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,72.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO