A-League
Brisbane Roar – Newcastle Jets
Perjantai 20.03. klo 10:30

Perjantaiaamun toinen A-Leaguen nosto tulee Brisbane Roarin ja Newcastle Jetsin välisestä kamppailusta. Molemmat joukkueet ovat parantaneet kauden mittaan suorituksia ja ovat tällä hetkellä hyvässä iskussa. Isännät ovat jatkopeleihin oikeuttavalla neljännellä sijalla sarjataulukossa, mutta vieraat tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä jatkopeleihin päästäkseen.

Vanhan Liverpool-legenda Robbie Fowlerin valmentama Roar on voittanut viimeisestä viidestä pelistään kolme ja pelannut yhden tasan. Edellinen ottelu päättyi niukkaan 1-0 voittoon sarjajumbo Central Coast Marinersista. Brisbanelaiset ovat menneet paljon eteenpäin viime kaudesta, jolloin joukkue sijoittui sarjassa viimeistä edelliseksi. Joukkue ei ole mikään maaliruisku, mutta puolustus sillä toimii todella hyvin.

Newcastle Jets on uudesti syntynyt nykyisen valmentajansa Carl Robinsonin alaisuudessa. Joukkuetta on vahvistettu ja Jetsin kuusi viimeistä ottelua ovat sujuneet tappioita – puolet näistä otteluista on voitettu. Matkaa jatkopeleihin on vielä ja kiri on saattanut alkaa aivan liian myöhään, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää positiiviselta. Aiemmin tällä kaudella joukkueet pelasivat Newcastlessa tasan 1-1.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Newcastle on hieman yllättäen painettu suosikiksi. Joukkue on toki ollut hyvä, mutta aivan vierassuosikkina en sitä pysty tässä ottelussa pitämään. Siispä tässä menen vetomarkkinoita vastaan: vetosuositus on Brisbane Roar voittaa ottelun kertoimella 2,60.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO