Burnley – Tottenham: Spurs oiva vastapelikohde

Valioliiga
Burnley – Tottenham
Lauantai 07.03. klo 19:30

Lauantain iltamatsissa kohtaavat mojonsa kadottanut Tottenham sekä illan isäntänä hienoon iskuun äitynyt Burnley. Joukkueiden välinen ero on vain kaksi pistettä ja molemmilla siintävät silmissä ensi kauden europaikat. Lähtöasetelmat ottelulle ovat siis sangen yllättävät.

Burnleyllä on takana kuusi tappiotonta valioliigaottelua, joista peräti neljä on päättynyt voittoon. Clarets on ollut varsinkin puolustussuuntaan erinomainen ja Sean Dyche on jälleen kerran näyttänyt epäilijöille pitkää nenää. Meininki on ollut varsin rajua joulun jälkeisen neljän ottelun tappioputken jälkeen: on mm. kaadettu Leicester kotona, Manchester Utd vieraissa ja pidetty Arsenal nollilla. Loukkaantumisia Dychen käsissä on edelleen, mutta Chris Wood tehnee paluun avaukseen.

Spursin tilannetta on tällä palstalla päivitelty monet kerrat: José Mourinhon pelikirjasta alkavat sivut hapertua, samat tärkeät poissaolot nakertavat edelleen ja tulokset ovat yksinkertaisesti huonoja. Spurs-faneja ei yhtään lohduta tieto, että The Specal Onen sopimusta on vielä kolme kautta jäljellä. Tottenham löi joulukuussa alamaissa olleen Burnleyn 5-0, joten tässä on ilmassa myös vahvaa revanssihenkeä.

Lyö vetoa ottelusta:

Viikolla FA Cupissa itseään rasittanut Tottenham on oiva vastapelikohde tällä hetkellä. Niinpä vetovihjeeksi tuupataan hyvällä mielellä kotivoittoa: Tasapeli ei vetoa, Burnley voittaa kertoimella 1,98.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.