La Liga
Eibar – Mallorca
Lauantai 07.03. klo 14:00

Lauantaina La Ligassa käydään säilymisen kannalta tärkeä kamppailu, kun Eibar isännöi Mallorcaa. Isännät ovat sarjataulukossa 16. sijalla ja Mallorca viisi pistettä perässä 18. sijalla – juuri putoamisviivan alla. Pisteet ovat siis molemmille tarpeen.

Eibar palasi viimein voittojen tielle, kun se kukisti todella vakuuttavan esityksen jälkeen Levanten lukemin 3-0. Joukkueen tekeminen onkin Ipurualla ollut mukavalla mallilla, mutta ujohkot vierasesitykset ovat pitäneet José Luis Mendilibarin ryhmän tiukasti sarjan alakastissa. Tästä ottelusta voitto olisi arvossaan, sillä se kasvattaisi eron putoamispaikkaan kahdeksaan pisteeseen – ja lisäksi Eibarilla on yksi rästiottelu pelaamatta. Itseluottamuksen – ja kokoonpanon – pitäisi ainakin nyt olla kunnossa.

Mallorca on yrittänyt kaikkensa, mutta rajallinen materiaali ja huono vierassaldo pitävät sijoituksen huonona. Lomasaarella on isommille laitettu kampoihin hyvin, mutta mantereelta on mukaan tarttunut ainoastaan kaksi tasapelipistettä. Salva Sevilla otti tappiollisessa Getafe -pelissä kaksi keltaista ja huilaa tässä pelissä. Puolustuksessa on Leonardo Koutrisin kokoinen aukko täytettävänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Olen tässä kotivoiton kannalla – se toteutuu n. kuusi kertaa kymmenestä. Muuten tässä kiinnostaisi myös runsasmaalisuus, mutta ottelun tärkeys voi hieman laskea maaliodottamaa. Vetoihin siis Eibar voittaa ottelun kertoimella 1,73.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO