FC Lahti ja hyökkääjä Erik Törnros ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kautta 2020 koskevan pelaajasopimuksen.

Ruotsalaiskärki Törnros, 26, siirtyi Lahteen ennen viime kautta kahden vuoden sopimuksella edustettuaan aiemmin urallaan kotimaassaan Gefleä, Bragea ja Dalkurdia sekä puolalaista GKS Tychyä ja tanskalaista HB Køgeä. Kaudella 2016 Törnros pelasi 13 ottelua PS Kemissä, jolle hän teki yhteensä kahdeksan osumaa.

Hän pelasi FC Lahdessa 21 ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä kolme maalia ja syötti yhden. Törnrosin viimeiseksi otteluksi jäi tämän kauden Suomen Cupin avauspeli Ilvestä vastaan. Parhaaksi muistokseen hän laskee viime vuoden toukokuussa tekemänsä kaksi maalia Helsingin Jalkapalloklubia vastaan.

– Haluan kiittää FC Lahden faneja, seuran valmennusta ja upeita kanssapelaajiani Lahdessa vietetystä reilusta vuodesta. Parhaaksi muistokseni jää viime kesän HJK-ottelu ja kaksi maaliani, Törnros kommentoi FC Lahden tiedotteessa.

FC Lahti

@FCLahti1996
FC Lahti ja hyökkääjä Erik Törnros ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Ruotsalaishyökkääjä jättää näin ollen Lahden. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä -> fclahti.fi/uutiset/2020/0…

#FCLahti #Veikkausliiga