Championship
Fulham – Brentford
Perjantai 13.03. klo 21:45

Perjantaina ohjelmassa on yksi Championshipin ottelu, jossa Fulham ja Brentford ottavat yhteen. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin kolmantena ja neljäntenä. Suoraan nousuun on hieman matkaa, mutta jos kausi pelataan loppuun, molemmilla on saumat nousta Valioliigaan.

Fulham pelasi viime viikonloppuna vierastasapelin Bristol Cityä vastaan. Pelitapahtumien varjossa vierasvoitto ei olisi ollut mikään vääryys. Joukkue näyttää hyvältä ja tappiot ovat tämän vuoden puolella olleet todella harvassa. Scott Parkerin joukkio ei pelaa mitenkään räiskyvää jalkapalloa, vaan pisteitä on kerätty etenkin hyvän puolustuksen ansiosta. Joukkueella on edelleen samat poissaolot ja avaus lienee hyvin samantapainen kuin edellisessä ottelussa.

Myös Brentfordin poissaolotilanne näyttää hyvin staattiselta ja joukkueen avauskokoonpano ei todennäköisesti tule muuttumaan paljoa. Viime viikonloppuna Bees kaatoi Sheffield Wednesdayn peräti 5-0 ja ainoa viime aikojen kauneusvirhe tulosrivistössä on yllätystappio putoajakandidaatti Lutonille. Brentfordilla on Championshipin tasolle todella vahva hyökkäys ja etenkin Ollie Watkins pelaa todella vahvaa kautta.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on Länsi-Lontoon derby, mutta silti isäntiä on paha nähdä altavastaajana tässä ottelussa, kuten vetomarkkinoilla tilanne näyttäisi olevan. Siispä vetoihin kelpaa kotimenestys: Fulham voittaa ottelun kertoimella 2,70.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO