Super Lig
Galatasaray – Besiktas
Sunnuntai 15.03. klo 18:00

Turkin liigan sunnuntai-illan ohjelmassa on varsinainen jättiläisten kohtaaminen: sarjassa kolmantena oleva Galatasaray kohtaa tyhjille katsomoille pelattavan ottelun kuudentena olevaa Besiktasia vastaan. Ottelua harkittiin jopa pelattavaksi yleisötapahtumana, mutta ymmärrettävästi tähän ratkaisuun ei lopulta päädytty. Kummankin joukkueen europelit menivät tällä kaudella mönkään.

Turkin liigassa neljä parasta joukkuetta ovat oikeutettuja europaikkaan, joten kamppailussa on kosolti panosta – Besiktasilla on matkaa top 4 -paikkaan tällä hetkellä kuusi pistettä. Turkin liigan kärki on todella tasainen, sillä sarjaa johtava Trabzonspor on ainoastaan kolme pistettä Galaa edellä. Galatasaraylla oli sarjapeleissä viime kierrokseen asti takana pitkä voittoputki, joka katkesi tasapisteissä olevan Sivassporin vieraana tasapeliin. Joukkueen paras maalintekijä Falcao oli myös tässä pelissä hyvällä pelipäällä.

Besiktasilla on alla kahden ottelun voittoputki ja varsinkin vierasvoitto sarjassa viidentenä olevasta Alanyasporista oli todella tärkeä. Viime kierroksella heikko Ankaragücü kaatui mitenkään vakuuttamatta. Kausi ei ole ollut yleensäkään ottaen kovin loistokas ja varsinkin vieraissa Sergen Yalcinin suojatit ovat pudottaneet liikaa pisteitä kärkijoukkueisiin nähden. Tosin Yalcinin komennossa joukkue luo enemmän maalipaikkoja kuin alkukaudesta. Tyhjät katsomot tasoittavat kotietua, joka muutenkaan ei ole aivan suurimmillaan, sillä kyseessä on Istanbulin derby.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla kotikertoimet ovat olleet nousussa todennäköisesti katsojien puuttumisen takia, sillä Galan kokoonpanotiedot kertovat aivan hyvää. Nousevat kertoimet ovat joskus vaarallisia, mutta tässä tapauksessa vahvat isännät saavat vihjeen: Galatasaray voittaa ottelun kertoimella 2,21.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO