Super Lig
Göztepe – Rizespor
Tiistai 17.03. klo 19:00

Näillä näkymin Turkissa potkitaan tiistaina. Keskikastin Göztepe isännöi putoamisviivan alla majailevaa Rizesporia. Göztepe elää vaikeita hetkiä liigassa, sillä tappioiden myötä europaikat ovat karanneet jo kauas. Kuitenkaan välitöntä vaaraa putoamisesta ei ole.

Göztepellä on siis alla kolmen ottelun tappioputki. Tappioista kaksi on vieläpä tullut heikommille joukkueille – izmiriläiset hävisivät jopa peliään löytäneelle sarjajumbo Kayserisporille. Viime ottelu Kasimpasaa vastaan hävittiin 2-0, eikä varsinkaan se ottelu luvannut ihmeitä jatkoa ajatellen. Joukkue oli haluton ja huonosti valmistautuneen oloinen. Isäntien paras maalintekijä Serdar Gurler puuttuu tästä ottelusta loukkaantumisen takia.

Rizesporin tulosrivistö viime otteluista on surullista katseltavaa, sillä viimeisestä voitosta on pian jo kaksi kuukautta aikaa. Joukkuetta ei pidetä näin huonona, vaan odotukset ovat korkeammalla. Viime viikon tärkeässä Ankaragücü -ottelussa pisteet menivät puolustuksen hölmöilyyn. Toivoa tiistaille antaa myös isäntien kurja vire, sekä ottelun pelaaminen ilman katsojia. Vierailla on tähän otteluun vaivoinaan pari pelikieltoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kahden alamaissa olevan joukkueen välillä ei ole niin suurta eroa kuin kertoimet antaisivat ymmärtää. Siispä lähden mukaan vieraiden matkaan sillä psyykillä, että ottelusta saataisiin edes yksi piste. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Rizespor +0.5 kertoimella 1,97.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO