Huuhkajilla on sittenkin tänään maaottelu – Soiri ja Kamara kohtaavat Puolan tähdet virtuaaliviheriöllä

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien oli alunperin tarkoitus kohdata tänään, perjantaina, Puola EM-kisoihin valmistavassa harjoitusmaaottelussa Wrocławissa. Koronavirus esti kuitenkin ottelun pelaamisen ja EM-turnauksen, jonka Euroopan jalkapalloliitto UEFA siirsi ensi vuodelle.

Suomi ja Puola ottavat kuitenkin tänään mittaa toisistaan – joskin vain neljän pelaajan voimin ja virtuaaliviheriöllä.

Huuhkajat kertoo sosiaalisessa mediassa, että Esbjergin Pyry Soiri ja Rangersin Glen Kamara saavat illalla vastaansa Hertha Berlinin Krzysztof Piątekin ja Derbyn Krystian Bielikin FIFA 20 -videopelissä. Ottelut pelataan yksi vastaan yksi -menetelmällä.

Mittelö alkaa kello 20.00, ja se näytetään suorana Huuhkajien Facebook-sivulla.