Leo Messi kritisoi jälleen Barcelonan seurajohtoa – pelaajat suostuivat 70 prosentin palkanalennukseen

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Barcelonan kapteeni Leo Messi julkaisi tiedotteen maanantaina sosiaalisessa mediassa. Kyseessä oli Messiltä jo toinen tiedote tämän vuoden puolella.

Ensimmäisessä viestissään Messi puolusti potkut saanutta Ernesto Valverdea ja kritisoi Barcelonan seurajohtoa.

Tällä kertaa 32-vuotias argentiinalaistähti paljasti Barcelonan pelaajien suostuneen 70 prosentin palkanalennukseen koronaviruksen aiheuttaman tauon vuoksi. Myös tälläkin kertaa seurajohto sai palautetta Messiltä.

– Olemme aina olleet palkanalennuksen puolella, koska kyseessä on erityinen tilanne ja olemme olleet aina ensimmäisinä auttamassa seuraa, kun meiltä on sitä pyydetty. Myös monta kertaa olemme auttaneet seuraa omasta tahdostamme, kun uskoimme sen olevan tarpeellista ja tärkeää.

Espanjalaislehtien mukaan Barcelonan pelaajat eivät olleet aluksi palkanalennuksen puolella. Messi viittaa kommenteillaan siihen, että uskoisi seurajohdon paljastaneen paikkaansa pitämättömiä asioita medioille, jotta pelaajat reagoisivat niihin nopeasti pienentämällä palkkojaan.

– Ei taaskaan yllätä, että seuran sisällä on ihmisiä, jotka yrittävät saada meidät pelaajat huonoon valoon ja antaa meille painetta asian suhteen, johon olisimme joka tapauksessa suostuneet. Vaikka yhteisymmärrykseen pääsemisessä kesti muutama päivä, johtuu se ainoastaan siitä, että etsimme oikeaa tapaa auttaa seuraa ja seuran työntekijöitä näinä vaikeina aikoina.

– On tullut aika ilmoittaa, että 70 prosentin palkanalennuksen lisäksi aiomme lahjoittaa rahaa seuran työntekijöille, jotta he voivat saada normaalit kuukausipalkkansa tämän tilanteen aikana.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!