Maalivahti Asmir Begovic siirtyi tammikuussa Gianluigi Donnarumman kakkosmieheksi AC Milaniin, lainasopimuksella Bournemouthista. 32-vuotias kuvailee Milanon tilannetta karanteenin kourissa.

– Kadut ovat täysin autioita, ainoastaan marketit ovat auki. Tämä on iso kaupunki, ja asun sen keskustassa. Ihmiset ovat sanoneet, että tämä on kuin elokuvakohtaus, ja se todella tuntuu sellaiselta. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, enkä ole varma, ymmärtävätkö ihmiset miten huonosti asiat täällä ovat.

Asiat ovat edenneet nopeasti.

– Siinä meni asia toisensa perään. Ensin pelattiin, sitten pelattiin ilman yleisöä, ja sitten ei enää pelattu lainkaan. Suljettujen ovien takana pelaaminen ei todellakaan ollut mikään hieno kokemus.

Milanin taholta ei ole raportoitu pelaajien tartunnoista, toistaiseksi.

– On painajaismaista kuunnella uutisia kollegoiden sairastumisista muissa seuroissa. Tämä on nyt pelkästään odottelua, ja sen toivomista, että asiat palaisivat ennalleen mahdollisimman pian.

– Tuntuu todella kummalliselta, kun ei voi harjoitella. Sitä yrittää keskittyä muihin asioihin, mutta Netflixiäkin jaksaa katsella vain tiettyyn pisteeseen saakka.

Lähde: Football Italia