Copa del Rey
Mirandés – Real Sociedad
Keskiviikko 04.03. klo 22:00

Tällä viikolla pelataan Espanjan cupin välierät ja keskiviikon ottelussa mielenkiinto on tapissa, kun kakkosliigan Mirandés jahtaa unelmaansa eli Copa del Reyn finaalipaikkaa. Monet – yllekirjoittanut mukaan lukien – luulivat Real Sociedadin pistävän tämän parin pakettiin jo ensimmäisessä osaottelussa, mutta Mirandés pisti kaikkensa peliin ja onnistui 2-1 tappion jälkeen säilyttämään jännitteen toiseen osaotteluun ja pitämään unelmansa elossa.

Mirandésin vierasmaali oli vastustajille myrkkyä, sillä kotona se on pudottanut Cupissa jo kolme La Liga -seuraa. Eivätkä nuo ottelut ole olleet mitään onnenkantamoisia, sillä joukkue on onnistunut luomaan paikkoja ja maaliodottamaa. Joukkue on vauhdikas ja vaikka poissaolot hieman kiusaavat eikä Segundassa ole viime aikoina juhlittu voitoilla, voi Mirandésilta odottaa iloista showta tänään.

Real Sociedadilla menee La Ligassa mainiosti, sillä joukkue seilaa kolmen ottelun voittoputkessa. Viikonloppuna Valladolid kaatui Adnan Januzaj’n maalilla jotakuinkin ansaitusti. Kun suurimmat suosikit ovat pudonneet cupista, nyt olisi loistava tilaisuus päästä nostelemaan kannua ja siksi tähän otteluun varmasti puristetaan kaikki irti. Sociedadin poissaolotilanteessa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä.

Lyö vetoa ottelusta:

Luokkaetua Sociedadin hyväksi riittää, mutta tässä astuvat esiin henkiset tekijät. Mirandésilla on tällä hetkellä kyky horjuttaa isompiaan ja tästä ottelusta voi tulla yllättävänkin hankala vieraille. Markkinat ovat nostaneet isäntien kerrointa ja otan kevyen sipaisun vastapalloon. Tasapelillä Mirandés ei tee mitään, joten vetosuositus on suorasta voitosta: Mirandés voittaa ottelun kertoimella 4,15.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO