Vysshaya Liga
Neman Grodno – Vitebsk
Sunnuntai 29.03. klo 18:00

Sunnuntain nosto Valko-Venäjältä tulee Neman Grodnon ja Vitebskin välisestä kamppailusta. Molempien joukkueiden viime kausi oli pettymys ja tasonnosto olisi tarpeen. Etukäteen tämä ottelu vaikuttaa todella tasaiselta, kuten näiden joukkueiden välillä on viime aikoina totuttu näkemään.

Neman Grodno sijoittui viime kaudella kymmenenneksi, mikä ei voi olla tyydyttävä tulos millään mittarilla. Myöskään avauskierroksen ansaittu tappio Islochia vastaan ei kerro hyvää joukkueen dynamiikasta. Resursseillaan joukkueen pitäisi pystyä parempaan, mutta tällä hetkellä tunnelma on sangen odottava – jotain elonmerkkejä kaivattaisiin, ennen kuin Neman Grodnoon voisi olla luottoa.

Vitebsk säilyi sarjassa viime kaudella rimaa hipoen yhden pisteen marginaalilla. Tämä kausi lähti liikkelle mieluistasti, sillä Gorodeja kaatui kotona tiukassa ottelussa maalein 1-0. Voitto ei ollut täysin vakuuttava, mutta itseluottamukseen sillä on varmasti ollut vahvistava vaikutus. Tähän otteluun Vitebsk lähtee varmasti varmistelevalla taktiikalla, eikä ottelussa välttämättä juhlita maaleilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Neman Grodno on sen verran negatiivisessa kierteessä, että se on minulla vastapelikohteena. Vitebsk ei sinällään ole perustasoltaan paljon parempi joukkue, mutta kaikki seikat huomioiden sen ei pidä olla tässä ottelussa altavastaaja. Vetosuositus on Vitebsk voittaa ottelun kertoimella 2,70.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS