Perinteisen jalkapallon ollessa tauolla, useat ovat alkaneet panostamaan E-urheiluun, jotta tyhjiötä saataisiin täytettyä.

Myös Suomen A-maajoukkue aktivoitui perjantai-iltana tällä puolella. Joukkueen pelaajat Glen Kamara ja Pyry Soiri haastoivat Puolan maajoukkueen Krystian Bielikin ja Krzyztof Piatekin FIFA-videopelissä.

Kyyti Huuhkajille oli kuitenkin kylmää, sillä otteluvoitot menivät Puolalle 2-0. Ensimmäisessä ottelussa Derbyä edustava Bielik kukisti Kamaran 5-2-lukemin. Seuraavassa kamppailussa Kamara taipui Hertha Berlinin Piatekille 3-1. Yhteislukemat siis peräti 8-3 Puolalle.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Illan e-jalkapallomaaottelun Puola-Suomi esittäminen viivästyy teknisten haasteiden vuoksi, mutta ottelu pyritään saamaan käyntiin niin pian kuin mahdollista! Pahoittelut viivästyksestä.

Ottelua voi seurata Huuhkajien Facebook-sivuilla Facebook.com/Huuhkajat

#Huuhkajat #POLFIN