© Kuva: Getty Images

Real Madrid – Barcelona: Legendaarinen El Clásico

La Liga
Real Madrid – Barcelona
Sunnuntai 01.03. klo 22:00

Urheilusunnuntai huipentuu La Ligan mestaruuden kannalta tärkeään El Clásicoon Real Madridin ja Barcelonan välillä. Kyseessä on ottelu, joka on urheiluvuoden yksi seuratuimpia ja tällä kertaa panokset ovat todella korkealla, sillä joukkueet taistelevat mestaruudesta ja Barcelona on ennen ottelua vain kaksi pistettä madridilaisia edellä. Voitto tästä antaisi Barcalle ison edun mestaruutta ajatellen.

Real Madridin helmikuu oli tuskallinen: joukkue putosi Copa Del Reystä Real Sociedadille, pudotti La Ligassa pisteitä Celta Vigolle ja Levantelle ja hävisi Mestarien liigan ottelussa Manchester Citylle. Kaiken kukkuraksi Sergio Ramos otti Cityä vastaan lopussa punaisen kortin. Eden Hazard loukkaantui uudelleen kentille palaamisensa jälkeen ja on poissa niin ikään loukkaantuneen Marco Asension sekä pelikieltoaan kärsivän Rodrygon kanssa. Zinedine Zidanen olisi löydettävä lääkkeet Los Blancosin vuotavaan puolustukseen – omiin menee tällä hetkellä aivan liikaa maaleja.

Barcelonan helmikuu oli paljon iloisempi, vaikka sekin putosi Copa Del Reystä. La Ligassa on tullut voittoja ja Mestarien liigassa pelattiin tasan Napolin vieraana. Quique Setienin ristinä ovat olleet varsinkin hyökkäyspään loukkaantumiset – tähänkin otteluun loukkaantumisia on aivan kylliksi. Setienin peluuttamasta jalkapallosta voi olla montaa mieltä, mutta Barcelonan riveissä on Lionel Messin johdolla laatua niin rutkasti, että joukkueella on eväät isäntien horjuttamiseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla isännät ovat selkeähköjä suosikkeja. Real Madridin viimeaikaiset otteet saavat minut epäilemään tätä ja omat lähtökohtani ottelun arviointiin ovat melko tasaiset. Vierasmenestyksestä onkin saatavilla etua ja vetosuosituksessa mennään vierasvoitto edellä: Barcelona voittaa ottelun kertoimella 3,10.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.