Vysshaya Liga
Torpedo Zhodino – Belshina
Perjantai 27.03. klo 17:00

Valko-Venäjän liigassa pelataan tänä viikonloppuna toinen kierros, joka alkaa jo perjantaina kahdella ottelulla. Näistä otetaan nosto Zhodinon ja Belshinan välisestä kamppailusta. Valko-Venäjän liiga on nyt ennennäkemättömän huomion kohteena, sillä se on yksi harvoista liigoista, joka ei vallitsevan tilanteen takia ole tauolla.

Torpedo Zhodino oli viime kauden päätteeksi sarjan kuudennella sijalla, mikä on hyvin linjassa joukkueen edellisten kausien suoritusten kanssa. Pre-season ei Zhodinolla ole ollut mitenkään kummoinen, mutta avauskierroksella se haki pisteet Soligorskilta lisäajan maalillaan. Numerot 0-1 eivät kyllä vastaa pelitapahtumia kovinkaan hyvin, mutta itseluottamusta voitto varmasti antoi.

Sarjanousija Belshina ei ole Soligorskin tasoinen vastus, vaikka se nousunsa jälkeen on vahvistunut. Bobruiskilaiset hävisivät avauskierroksella FC Minskille 1-3. Minsk rankaisi virheistä armotta, vaikkei Belshina yleisesti ottaen pelannut täysin toivottomasti. Pre-season Belshinalta sujui aivan hyväksyttävästi, joten joukkuetta ei kannata vielä laskea täysin vastapelikohteeksi yhden ottelun perusteella.

Lyö vetoa ottelusta:

Kotiedun ja luokkaeron myötä olen kuitenkin varovaisesti kotijoukkueen matkassa. Otan aasialaisen tasoituksen, jossa maalin voitolla panos palautetaan, mutta reilummat voitot palkitaan mukavalla kertoimella: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Zhodino -1 kertoimella 2,07.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO