Upea ele! Veritas Stadionin ravintola lahjoittaa lämmintä ruokaa apua tarvitseville

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

FC Interin kotikentällä Veritas Stadionilla toimiva Stadionravintola aikoo tukea alueen perheitä lahjoittamalla lämpimiä aterioita niitä tarvitseville yhteistyössä Iceheartsin kanssa. Icehearts toimii ympäri Suomen lasten sosiaalityön parissa.

Koronatilanne on vaikuttanut merkittävästi kaikkien ravintoloiden toimintaan, eli myös Veritas Stadionin Stadionravintolaan. Kysyntä on ollut laskussa, minkä takia henkilökunta on päättänyt hyödyntää jo hankittuja raaka-aineita parhaalla mahdollisella tavalla.

Turun Iceheartsin kasvattajana toimivan Niko Valikaisen Icehearts-joukkueessa on noin 20 lasta, joiden perheille Stadionravintolan annokset jaetaan. Valikainen noutaa annokset Veritas Stadionilta joka päivä, ja kuljettaa ne itse niitä tarvitseville perheille.

– Toiminnassamme on mukana paljon yksinhuoltajaperheitä ja perheitä, joiden taloudellinen tilanne on haastava. Nämä poikkeusajat luovat heille erityisiä haasteita. Pienillä toimilla, kuten tarjoamalla ja kuljettamalla heille lämpimät ateriat, voimme osaltamme auttaa arjessa. Olemme jo näiden muutaman päivän aikana saaneet perheiltä paljon positiivista palautetta. Olemmekin erittäin kiitollisia tästä mahdollisuudesta, Valikainen kiitteli FC Interin verkkosivuilla.

Myös Veritas Stadionin manageri Kari Lehtinen kehui Iceheartsin organisaatiota ja sen tekemää yhteistyötä Stadionravintolan kanssa.

– On selvää, että vallitseva tilanne on ravintoloille haastava. Haluamme kuitenkin tarjota henkilökunnallemme töitä ja samalla kantaa kortemme kekoon. Icehearts on upea organisaatio, jonka kanssa olemme toimineet ennenkin. Heidän kauttaan antamamme apu löytää oikeaan osoitteeseen, stadionmanageri ylisti.

Toimintaa tullaan jatkamaan niin kauan, kun kansallinen ohjeistus sen sallii. Kaikkia Stadionravintolan annoksia myydään myös muille asiakkaille Veritas Stadionilla.

Lähteet: FC Inter Turku, Veikkausliiga

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS