Vasta 16-vuotias suomalaislupaus siirtyy Chelseaan

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Vasta 16-vuotias suomalaislupaus Jimi Tauriainen siirtyy tulevana kesänä Valioliigan suurseuroihin lukeutuvaan Chelseaan. Tauriainen on kirkkonummelaisen jalkapallon erikoisseuran FC WILD:in kasvatti. Viimeiset neljä vuotta nuorukainen on pelannut HJK:n juniorijoukkueissa.

Tauriaisen sopimus lontoolaisseuran kanssa on kolmivuotinen. FC WILD kertoi asiasta verkkosivuillaan. Keskikenttäpelaaja on pelannut kuusi ottelua Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa. Maaleja pelaamissaan maaotteluissa hän on iskenyt neljä.

Suomalaislupauksen perässä olivat myös muun muassa Barcelona, Borussia Dortmund, Juventus sekä Paris Saint-Germain.

Jimin isoveli Julius Tauriainen, 19, edustaa tällä hetkellä saksalaisseura SC Freiburgia lainasopimuksella. Myös hän on FC WILD:n kasvatti, joka on sittemmin siirtynyt HJK:n organisaatioon. Myös hän on ollut tuttu näky Suomen nuorisomaajoukkueissa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!