Virallista: Juventus-pelaajat pienensivät palkkojaan yhteensä 90 miljoonan euron edestä

© Kuva: Getty Images

Italialaisseura Juventus tiedottaa virallisilla verkkosivuillaan, että seura on päässyt sopuun pelaajiensa ja valmentajiensa kanssa erikoisjärjestelyistä, jotka liittyvät koronakriisin aikaisiin palkan maksuihin.

Lähtökohtaisesti erityisjärjestelyt koskevat maalis-, huhti-, touko- ja kesäkuuta. Seura kuitenkin korosti, että jos tauolla olevat pelit saadaan aikaisemmin käyntiin, voidaan asiasta neuvotella uudestaan hyvässä hengessä.

Tarkkoja prosentteja tai yksittäisten henkilöiden summista ei ollut tiedotettu, mutta seuran kerrotaan tekevän sopimusten myötä yhteensä 90 miljoonan euron säästön edellä mainitulla ajanjaksolla. Uutisoimme aikaisemmin, että Cristiano Ronaldon osuus tästä olisi 3,8 miljoonaa euroa.

Juventus kiitti pelaajiaan ja joukkueen muita jäseniä siitä, että ovat tulleet tarpeissaan vastaan vaikeina aikoina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.