A-League
Wellington Phoenix – Melbourne Victory
Sunnuntai 15.03. klo 07:20

Jalkapalloriippuvaiset voivat Meksikon jälkeen suunnata katseet maailman toiseen kolkkaan: uusiseelantilainen A-Leaguen sarjakolmonen Wellington isännöi sarjan häntäpäässä luuraavaa Melbourne Victorya. Joukkueiden tarinat tällä kaudella ovat päinvastaiset – isännät ovat kauden ehdottomia yllättäjiä, kun taas Victoryn tähänastiset otteet ovat olleet iso pettymys.

Wellingtonin meno on ollut pirteää ja varsinkin kotonaan joukkuetta on ollut vaikea horjuttaa. Joukkueen kivijalkana on ollut pitävä puolustus. Tämän ottelun voittamalla Wellington nousisi tasapisteisiin sarjakakkosen Melbourne Cityn kanssa – sarjakärki Sydney on tähän asti ollut omaa luokkaansa. Joka tapauksessa Phoenix on todennäköisesti kuuden sakissa ja jatkopeleissä mukana, mikä on rutkasti ennakko-odotuksia paremmin.

Melbourne Victoryllä on seitsemän pistettä matkaa top kuutoseen, joten mahdollisuuksien rajoissa jatkopelit vielä ovat. Viime ottelussa sarjakärki Sydney rökitti melbournelaiset vieraissa 1-4 ja antoivat ikävän muistutuksen tasoerosta sarjan kärkeen. Etenkin tehtyjen maalien määrässä Victory on pahasti odotuksia jäljessä, sillä joukkueen perusluokka on antanut odottaa paljon enemmän.

Lyö vetoa ottelusta:

Wellington on ollut sen verran parempi koko kaudenkin mittakaavassa, että enää ei ole syytä jäädä kiinni kauden ennakkoasetelmiin. Lähden liikkeelle siis kotivoitosta: vetosuositus on Wellington Phoenix voittaa kertoimella 1,99.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO