Ykköseen noussut Gnistan on tehnyt kauden 2020 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Hassan Sesayn kanssa.

Sierra Leonen A-maajoukkueessakin esiintynyt Sesay, 32, edusti viime kaudella Veikkausliigassa Helsingin IFK:ta, jonka riveissä hän pelasi 23 ottelua. Aiemmin urallaan hän on edustanut myös Klubi 04:ää, Atlantista, Kuopion Palloseuraa, Viikinkejä, MYPA:a, FC Lahtea ja ruotsalaista Örebrota.

Veikkausliigassa Sesay on pelannut kaikkiaan 225 ottelua.

– Loistavat fiilikset nyt, kun sopimus on allekirjoitettu. Minulle oli tärkeää päästä hyvin hoidettuun seuraan lähelle kotiani ja perhettäni. Ensivaikutelma joukkueesta on todella hyvä. Meillä on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta kasassa. Vanhemmat pelaajat ohjaavat nuoria ja sitä kautta löydämme sen korkean päivittäisen tason. Meidän pitää asettaa tavoitteemme korkealle ja uskon, että voimme taistella sarjan kärkipäässä, kommentoi Sesay uuden seuransa tiedotteessa.

Gnistan on viimeksi pelannut Ykkösessä kaudella 2017. Se tuli viime vuonna Kakkosen B-lohkossa ensimmäiseksi varmistaen nousunsa jo ennen jatkosarjan pelejä.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
Boom💥 Gnistan sopimukseen yli 200 Veikkausliiga-ottelun Hassan Sesayn kanssa 💪

#Gnistan #Ykkönen

Artikkelia muokattu 3.3.2020 klo 16.28: Lisätty Sesayn kommentit