Paljon kehuja koronaviruksen aikaisista toimistaan saanut AC Oulu on kerännyt jälleen kehuja sosiaalisessa mediassa. Ykkösessä pelaava oululaisseura on tällä kertaa kerännyt kiitosta muistettuaan vapaaehtoistyöntekijöitään.

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen oli lähettänyt kiitosviestin lukuisille seuran vapaaehtoistyötä tehneille henkilöille. Viestin mukaan heidän joukkoon kuuluu lähes sata henkilöä.

– Iltaa! Ensinnäkin toivottavasti olette pysyneet terveinä. Luin tänään (erään vapaaehtoisen) vinkistä yhden artikkelin, jossa oli listattu 10 asiaa, joita urheiluseura voi tässä hetkessä tehdä, Meriläinen aloitti viestinsä mikroblogipalvelu Twitteriin julkaistujen kuvakaappausten mukaan.

– Yksi niistä asioista oli vapaaehtoistyön kiittäminen. Osa ei ehkä enää ole aktiivisesti mukana, mutta kiitos. Tämä seura ei olisi mitään ilman teidän kaikkien vuosien aikana tehtyjä uhrauksia. Tehtäviä ja rooleja on moneen lähtöön, mutta kaikki niistä ovat ja ovat olleet korvaamattomia.

– Tällä hetkellä varmaa on vain se, että lähes kaikki on epävarmaa. Eli tietoa siitä, milloin päästään pelaamaan ei ole. Mutta odotellaan rauhassa, se päivä koittaa vielä.

Aki Hiltunen

@AkiHiltunen85
Mukava viesti perjantai-iltaan 😊 Kunnia olla mukana kirjoittamassa tätä tarinaa hienojen ihmisten kanssa. Äffä on hieno jätkä! #Ykkönen #ACOulu #Seurakulttuuri #Vapaaehtoiset

AC Oulu

@ACOulu
⚫ Lööpeissä!
➡️ Toimeenpiteet
🚜 Maa-ja metsätaloustyöt + aktiivisuus työmarkkinoilla
🛒 Kauppakassi
🚙 Siirtoajot
🎟️ Pelaajien kausikorttimyynti
🛠️ Työtä eri kohteissa
👕 Uusi fanituotemallisto
🔵 #neljänsuora
♥️ #EmmeKiusaa kampanja
✔️ Yksi tärkeä tulossa!
⚽️ Ei lomautuksia