Boca Juniorsin tähtihyökkääjä Carlos Tévez kannustaa kollegojaan auttamaan vähäosaisempia koronavirustilanteen aikana.

Tévezin, 36, kotimaassa Argentiinassa pidennettiin hiljattain maanlaajuista karanteenia jatkumaan huhtikuun puoliväliin saakka. Argentiinan pääsarja on ollut keskeytettynä maaliskuun 17. päivästä lähtien.

– Meidän on osallistuttava ja autettava, kommentoi Tévez America TV:lle.

– Tietysti menisin mielelläni auttamaan keittojonossa tai tekisin mitä vain.

– Me kaikki, jalkapalloilijat, näyttelijät, näyttäisimme hyvää esimerkkiä menemällä köyhille asuinalueille tarjoamaan apua sinne, missä sitä tarvitaan. Minä olen käytettävissä sitä varten.

– Kuka tahansa jalkapalloilija pärjää puoli vuotta tai vuoden ilman palkkaa. Me emme ole hyviä esimerkkejä. Ehkä olemme muissa asioissa, mutta emme tässä.

[readmore from=Koronavirus]

– Me emme elä epätoivossa, kuten monet muut elävät päivästä toiseen, ne, joiden on lähdettävä kotoa kuudelta aamulla ja palattava seitsemältä illalla, jotta he voivat ruokkia perheensä.

– Meidän on helppoa puhua kotonamme tietäen, että meillä on varaa ruokkia lapsemme. Mutta tilanne on todella huolestuttava niille epätoivoisille ihmisille, jotka eivät voi lähteä kotoaan ja ruokkia lapsiaan, koska heidät pidätetään.

Argentiinan armeija on toimittanut ruokaa maan köyhimmille asuinalueille karanteenin aikana.

– Viranomaiset ovat minun kuulemani perusteella toimineet oikein, mutta myös meidän on autettava heitä.

– Minä elän nykyään erilaisessa todellisuudessa, mutta olen käynyt läpi sen tilanteen, kun ei ole kiloa perunoita tai rahaa, jolla ostetaan ruokaa.

Lähde: ESPN