Brasilialaislegenda Kaká paljasti: Joutui 18-vuotiaana vakavaan onnettomuuteen – ”Kiitä sitä, että voit vielä kävellä”

© Kuva: Getty Images

Kaká kuului maailman parhaiden pelaajien joukkoon noin 15 vuotta sitten.

Brasilialaistaituri muistetaan etenkin AC Milanin riveistä, jonka paidassa Kaká voitti muun muassa Serie A:n mestaruuden ja Mestarien liigan.

Vuonna 2007 Ballon d’Orin pokannut Kaká pelasi myös Real Madridissa neljän vuoden ajan ja voitti seurassa kertaalleen La Ligan.

Kaká paljasti FIFA:n haastattelussa joutuneensa 18-vuotiaana vakavaan onnettomuuteen. Kakán mukaan hän oli lähellä menettää kävelykykynsä.

– Jouduin onnettomuuden 18-vuotiaana. Löin pääni pahasti vesisäiliöön ja mursin niskani. Sairaalassa lääkärit kysyivät, miltä minusta tuntuu ja vastasin, että hyvältä.

– Kysyin lääkäriltä, milloin voisin palata pelikentille ja hän sanoi minulle, että älä kysy tuota, vaan kiitä sitä, että voit vielä kävellä. Pelästyin ja ymmärsin olleeni lähellä menettää kävelykykyni.

Kaká pitää Leo Messiä Cristiano Ronaldoa parempana pelaajana.

– Messi on nero. Hänellä on pelkkää taitoa. Messin tapa pelata on uskomattoman hienoa seurattavaa. Pelasin Cristianon kanssa Real Madridissa. Cristiano on kone. Hän ei ole ainoastaan voimakas ja nopea, vaan äärimmäisen voitontahtoinen. Hän tahtoo vain voittaa ja olla paras. Se on hänen suurin ominaisuus. Ronaldo on historian viiden tai kymmenen parhaan urheilijan joukossa, se on selvää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.