Brassilegenda Kakán oli vaikea valita uransa parasta hetkeä – huonoimmasta ei epäilystäkään: ”Enempää ei tarvitse sanoa”

© Kuva: Getty Images

Brasilialaislegenda Kaká muisteli FIFA:n haastattelussa uransa parhaita hetkiä.

92 kertaa Brasilian A-maajoukkueessa esiintynyt Kaká, 37, päätti pelaajauransa joulukuussa 2017 edustettuaan neljää eri seuraa neljässä eri maassa. Hän vietti uransa menestyksekkäimmät vuodet italialaisessa AC Milanissa, jonka paidassa hän voitti muun muassa kertaalleen Serie A:n, Mestarien liigan ja seurajoukkueiden MM-turnauksen.

– En osaa sanoa yhtä [parasta] hetkeä, mutta useimmat parhaista hetkistäni olivat Milanissa: Mestarien liigan mestaruus vuonna 2007, seurajoukkueiden maailmanmestaruus, Ballon d’Orin voitto ja FIFA:n vuoden pelaajan palkinto.

Uransa huonoimman hetken Kaká koki niin ikään Milanissa. Sitä hänen ei tarvinnut kauan miettiä.

– Istanbul 2005. Enempää ei tarvitse sanoa.

Kaká viittasi vastauksellaan uransa ensimmäiseen Mestarien liigan loppuotteluun, jossa hän kohtasi Milanin kanssa Liverpoolin Turkin Istanbulissa. Rossoneri johti ottelua tauolle mentäessä 3-0, mutta Liverpool nousi toisella jaksolla vartissa tasoihin ja voitti lopulta pelin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Parhaiksi joukkuekavereikseen Kaká valitsi omat maanmiehensä.

– Pelasin monien ilmiömäisten pelaajien kanssa urallani, mutta Ronaldo oli paras. Hänen jälkeen sanoisin Ronaldinhon, jonka sain kohdata monesti Milanissa ja Real Madridissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.