Koronaviruskriisi on pakottanut pelaajat sisätiloihin. Ajankäyttö täytyy miettiä uudelleen, ja jalkapallopiireissä etenkin FIFA-videopelin pelaamisen määrä lienee kasvanut karanteenissa oleskelun takia.

Monet liigat pitävät omia turnauksiaan, joihin seurat ja niiden pelaajat osallistuvat. Meksikosta on nyt kantautunut tietoja, etteivät pelaajat ole vammoilta suojassa edes virtuaalipelatessaan.

Meksikolaisseura Santos Lagunan edustajakseen valitsema Josecarlos Van Rankin nimittäin joutuu vetäytymään Meksikon liigan virtuaalisesta turnauksesta.

Normaalisti puolustajan paikalla pelaava Van Rankin kärsii meksikolaisseuran hupaisan tiedotteen mukaan peukalovammasta.

− Pelaajamme Josecarlos Van Rankin kärsii peukalovammasta. Sen on aiheuttanut yli-innokkuus harjoituskaudella, Santos Laguna tiedotti.

− Asiaankuuluvien testausten jälkeen hänellä diagnosoitiin uupumusta oikeassa peukalossa. Tämä tarkoittaa sitä, että hän ei pysty pelaamaan loppukaudella, tiedote jatkui.

Seura on jo nimennyt Van Rankinin korvaajaksi Eduardo Aguirren La Liga MX eSports -turnaukseen, jossa meksikolaisseurat kilpailevat virtuaalisesti.

Lähde: ESPN