Japanilaistähti tähtää läpimurtoon Real Madridissa: ”Olin aluksi hieman hermostunut”

© Kuva: Getty Images

Japanin A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Takefusa Kubo tähtää läpimurtoon Real Madridissa.

Kubo, 18, vietti nuorena viisi vuotta Madridin suurimman kilpailijan Barcelonan akatemiassa, mutta palasi lopulta Japaniin ja FC Tokyoon.

Real Madrid nappasi pallotaiturin riveihinsä viime kesänä. Kubon odotettiin pelaavan lähinnä Madridin reservijoukkueessa, mutta hän sai harjoituskaudella paljon vastuuta Los Blancosin ykkösmiehistössä ja lähti täksi kaudeksi lainalle toiseen Espanjan pääsarjaseuraan, Mallorcaan.

Kubo on esiintynyt putoamista vastaan taistelevassa Mallorcassa edukseen pelaten 25 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt yhtä monta. Hän tietää, että Real Madridin pelaavaan kokoonpanoon on vielä pitkä matka, vaikka debyyttikausi eurooppalaisessa huippusarjassa onkin sujunut hyvin.

– Se on selvää, että Real Madrid erottuu muista seuroista. He kaikki ovat huippuluokan pelaajia, ja siellä on todella vaikea päästä pelaamaan, mutta minä jatkan työntekoa ja odotan mahdollisuuttani, kommentoi Kubo AS:lle.

– Minulla on selvä toive, haluan pelata Bernabéulla Real Madridin paita päällä. Se kaikki riippuu minusta. Juuri nyt olen Mallorcassa antaakseni kaikkeni ja näyttääkseni, että voin pelata siellä.

– Olin aluksi hieman hermostunut, kun ympärilläni oli kuuluisia pelaajia joka puolelta maailmaa, mutta totuin siihen hiljalleen. [Real Madridin päävalmentaja Zinédine] Zidane kohteli minua todella hyvin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.