Konkaripuolustajalla ”ronaldomaisia” pakkomielteitä kehonhuollon ja harjoittelun suhteen: ”Kulkee rinta paljaana saadakseen D-vitamiinia”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo nostetaan usein esiin, kun puhutaan urheilijoista, jotka tekevät kirjaimellisesti kaikkensa ollakseen mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Vaikka 35-vuotias portugalilaistähti onkin yleisin esimerkki, on jalkapallomaailma pullollaan muitakin, jotka ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin pysyäkseen huipulla. Yksi heistä on Parmassa nykyään pelaava Bruno Alves. 38-vuotiaan topparin valmentaja Roberto D’Aversa kertoi pelaajansa pakkomielteisistä tavoista.

– CR7 on symboli mestarista, joka on päässyt huipulle kovalla työllä. Olen erittäin kiinnostunut hänen tarinastaan, D’Aversa sanoi Tuttosportille.

– Minua kiehtoo se muun muassa sen takia, että kuullen asiasta Bruno Alvesilta, joka on yksi hänen parhaista kavereistaan. Hän ei pelkästään paljasta tarinoita vaan tekee myös samaa.

– Bruno on yhtä pakkomielteinen kuin Ronaldo kehonhuollon ja ravinnon suhteen. Esimerkiksi kun aurinko paistaa, Bruno kulkee aina rinta paljaana, jotta hän saisi D-vitamiinia. Ei ole väliä vaikka olisi joulukuu.

– Harjoitusten jälkeen hän juo aina viiriäisen munia. Hän valitsee ne aina erittäin huolellisesti. Hän hylkää ne, jotka kelluu ja valitsee vain ne, jotka ovat täysiä.

– Hän on kuten Ronaldo. Molemmilla heistä on tämä ominaisuus ja he vaiktutavat paljon ikäistään nuoremmilta.

Alves teki hiljattain jatkosopimuksen Parman kanssa. Hän jatkaa seurassa ainakin vielä ensi kauden ajan.