Ligue 1:n yllättäjäjoukkueen lääkäri teki itsemurhan – oli sairastunut koronavirukseen

Ranskan pääsarjassa pelaavan Reimsin joukkueen lääkäri Bernard González on tehnyt itsemurhan. Asiasta kertoo Le Parisien.

González jätti jälkeensä itsemurhakirjeen, jossa hän kertoo sairastuneensa COVID-19-koronavirukseen. Kirjeen tarkempaa sisältöä lehti ei avannut.

60-vuotiaana menehtynyt González oli ollut kotikaranteenissa yhdessä vaimonsa kanssa. Myös vaimo oli saanut koronavirustartunnan. Monet seuran työntekijöistä eivät tienneet lainkaan Gonzálezin sairastumisesta.

– Olen musertunut tämän uutisen johdosta, Reimsin puheenjohtaja Jean-Pierre Caillot totesi seuran Twitter-tilillä.

– Juttelin hänen kanssaan viime viikolla, eikä hän ikinä maininnut asiaa. Tämä on käsittämätöntä, draamaa. Nyt täytyy huolehtia pelaajista ja henkilökunnasta. Järkytys tulee olemaan kamala, eräs nimetön lähde seuran sisältä kommentoi Le Parisienille.

González oli työskennellyt Reimsissä lääkärinä yli 20 vuoden ajan.

Pariisin pohjoispuolella sijaitsevan 185 000 asukkaan Reimsin ylpeys on ollut Ligue 1 -kauden suuri yllättäjä. Se oli sarjan keskeytyshetkellä, 28 pelatun kierroksen jälkeen, sarjassa sijalla viisi, matkalla ensi kaudeksi eurokentille. Reimsin päästettyjen maalien määrä 21 on koko sarjan pienin.

Reims pelasi vielä neljä vuotta sitten Ranskan kolmannella sarjatasolla, mutta se nousi keväällä 2018 takaisin pääsarjaan. Viime kaudella sen sijoitus Ligue 1:ssä oli kahdeksas.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.