Neljän suomenmestaruuden pääsarjalegenda muisteli uran ikimuistoisia hetkiä: ”Frank Lampardin kanssa vaihdettiin Olympiastadionilla paidat”

© Kuva: Juha Tamminen

Upean uran Suomessa ja Ruotsissa tehnyt Rami Rantanen valmentaa nykyisin Kansallisessa liigassa pelaavaa PK-35:ttä. Rantanen muisteli uransa ikimuistoisia hetkiä seuran nettisivuilla.

Rantanen kertoi muun muassa ikimuistoisimmasta ottelusta ja kuuluisimmasta pelaajasta, jonka kanssa hän pääsi urallaan vaihtamaan pelipaitoja. Myös punaisten korttien määrää kyseltiin.

– Jos oikein muistan, niin kaksi kertaa lähdin suihkuun ennen kuin oli tarkoitus. Suomen Cupin finaalissa kaksi keltaista ja derbyssä Klubia vastaan suora punainen kun ”torjuin” boksissa kädelläni. Jos VARilla olisi tarkasteltu, niin uskon että olisin tuosta selvinnyt keltaisella, kyseessä oli kuitenkin täysi vahinko eikä yritys torjua palloa. Yhtään en ole kuitenkaan katkera!

Rantanen esiintyi Suomen A-maajoukkueessa 18 kertaa. Uran ikimuistoisin ottelu löytyykin A-maajoukkuepaidasta Jari Litmasen takaa ja Aki Riihilahden viereltä.

– Suomi-Saksa kesäkuussa 2001 Olympiastadionilla. Johdettiin tauolla jo 2-0 Miklun (Mikael Forssell) maaleilla, mutta niin ne vaan tuli vielä tasoihin. Riihilahden Akin kanssa pelattiin keskikentällä Litin takana. Huikea matsi!

Rantaselta kysyttiin myös kenen kuuluisan pelaajan kanssa hän on vaihtanut paitoja pelin jälkeen.

– Chelsean managerina tätä nykyä toimivan Frank Lampardin kanssa vaihdettiin Olympiastadionilla pelatun Intertoto Cup-pelin jälkeen paitoja. 90 minuuttia väännettiin siinä keskikentällä vastakkain. Oli muutenkin ihan nimekäs nippu vastassa; Rio Ferdinand, Paolo Di Canio, Trevor Sinclair, Neil Ruddock… Avausosassa Lontoossa kentällä taisi olla myös mm. Joe Cole ja Ian Wright. Frankin setä eli Harry Redknapp koutsina. Hienoja muistoja!

PK-35 vahvisti, että  Rantasella on yhä Lampardin paita tallessa. Rantasen haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan PK-35:n nettisivuilta.

Muokattu 28.4. klo 13.53: Lisätty PK-35 vahvistus siitä, että Rantasella on yhä Lampardin paita tallessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.