Perparim Hetemajn joukkuekaverilta kova väite Red Bull -seurasta: ”He voisivat ostaa Ronaldon huomenna, jos haluaisivat”

© Kuva: Getty Images

Red Bull on noussut varsin suureksi vaikuttajaksi jalkapallon saralla. Saksalaispelaaja Oliver Kragl totesi viileästi, että seuralla olisi muskeleita ostaa vaikka Cristiano Ronaldo.

Kragl edustaa tällä hetkellä Italian Serie B:tä johtavaa Beneventoa, jossa pelaa myös Perparim Hetemaj. Saksalainen Kragl on urallaan pelannut Saksassa, Itävallassa sekä Italiassa. Keskikentällä Hetemajn kanssa viihtyvä Kragl on tehnyt tällä kaudella neljä maalia ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä 20 ottelussa.

Red Bull Salzburg osoitti Mestarien liigassa pärjäävänsä isompiakin vastaan. Salzburg kaatoi belgialaisen Genkin kahdesti sekä venyi Napolin vieraana tasapeliin. Yksi Salzburgin avainhahmoista oli tietysti norjalaiskomeetta Erling Braut Håland, joka siirtyi tammikuussa Borussia Dortmundiin.

Kragl on ollut hyvin vakuuttunut itävaltalaisseuran tekemisestä.

– Red Bull voisi varmaan ostaa (Cristiano) Ronaldon huomenna, jos haluaisivat. Uskon, että Salzburg pärjäisi hyvin Saksan Bundesliigassa, Kragl totesi Goalin mukaan.

Filippo Inzaghi kerää kehuja

Beneventon päävalmentajana työskentelee tällä hetkellä italialaisen jalkapallon legendoihin kuuluva Filippo Inzaghi, joka saa Kraglilta vuolaat kehut. Benevento johtaa Serie B:tä 20 pisteen erolla Crotoneen ja on tiukasti kiinni sarjanousussa Serie A:han.

– Temppu on siinä, että saa pidettyä hyvin toimivan joukkueen vauhdissa. Huolimatta suuresta sarjajohdosta joukkueessa ei ole minkäänlaista uupumusta. Filippo Inzaghi on onnistunut siinä erittäin hyvin, Kragl kehui.

Inzaghin peliura herättää Beneventossa ymmärrettävästi kunnioitusta.

– Hän voitti Mestarien liigan pelaajana ja hänestä tuli maailmanmestari. Hänellä ei ehkä ollut paras tekniikka, mutta hyökkääjänä hän tiesi aina, missä olla. Ei hän turhaan ole yksi tehokkaimmista hyökkääjistä AC Milanin historiassa.

– Hän jakaa kokemuksensa meille parhaalla mahdollisella tavalla ja pyrkii syöttämään sen saman asenteen meihin, Kragl kertoi.