Muun muassa Chelseaa, Barcelonaa, Arsenalia ja AS Monacoa jo päättyneellä pelaajaurallaan edustanut Emmanuel Petit on alkanut nähdä Paris Saint-Germainin Kylian Mbappéssa samoja piirteitä kuin joukkuekaverissaan Neymarissa.

Monissa yhteyksissä Neymariin vertaaminen tarkoittaisi pelkästään hyvää asiaa, mutta tässä aiheessa Petit’n vertausta ei voi pitää kehuna. Hänen mielestään kaikesta positiivisesta huolimatta, Mbappé on alkanut ärsyttämään häntä entistä enemmän.

– Mbappé on mennyt kolmen vuoden aikana eteenpäin. Hän oli kuin hiomaton timantti, jolla oli uskomaton määrä potentiaalia, Petit sanoi RMC Sportin Team Duga -podcastissa.

– Hänellä oli valtava siirtosumma ja hänen täytyi tulla seuraan, joka oli täynnä tähtipelaajia. Hän täytyi selvitä kaikesta siitä kentällä ja sen ulkopuolella.

– Kun katsoo hänen tilastojaan, hän on edennyt. Hän on osoittanut kypsyytä monella osa-alueella. Kaikesta huolimatta hän on alkanut ärsyttämään minua enemmän ja enemmän. Hän yrittää pakottaa asioita liikaa ja sen myötä tulee vääriä valintoja. Jopa hänen joukkuekaverinsa alkavat ärsyyntyä.

– Unohdamme usein, että hän on vielä nuori. Hän on osoittanut jo upeita asioita, mutta me vaadimme aina lisää. Se mitä hän tekee, on uskomatonta ja hänellä on valoisa tilaisuus edessään. Tästä huolimatta on ärsyttävää, kuinka hän yrittää väkisin voittaa Ballon d’Orin.

– Hänen on oltava varovainen käytöksestään. Voi kääntyä häntä vastaan, jos hän ottaa liikaa vaikutteita Neymarilta.