Valioliigan parhaiden managerien joukkueet viikonlopun retropeleissä – ”Lähimenneisyyden kirkkaimpia keulakuvia”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan ystävillä on viikonloppuna mahdollisuus fiilistellä Arsenalin ja Manchester Unitedin menestysvuosien otteluita Viasatin retro-otteluina. Molemmilta seuroilta nähdään pelejä aikakaudelta, jolloin seurojen managereina olivat legendaariset Arsene Wenger ja sir Alex Ferguson.

– Hehän ovat käsitteitä. Jos mietitään Valioliigaa, niin hehän ovat luoneet standardit sinne. ManU:han maksaa siitä nyt isoa maksua, kun sir Alex on sieltä lähtenyt, niin ei ole ollut helppoa saada laineita tyynnytettyä, arvioi Viasatin jalkapalloasiantuntija Mika Kottila Suplan Week of Football -podcastin haastattelussa.

– Sama juttu Arsenalissa. Nyt on uusi manageri, ja tulokset ovat olleet hänen puolellaan. Saa nähdä, saako Arsenalkin tästä uuden alun, toivottavasti.

Kottilan mukaan esimerkiksi Jürgen Kloppilla ja Pep Guardiolalla on vielä matkaa Wengerin ja Fergusonin asemiin siitä syystä, että kaksi viime mainittua toimivat seuroissaan niin pitkään.

– Kyllähän he kaksi ovat lähimenneisyyden kirkkaimpia keulakuvia.

Kauden 2004-05 Tottenham-Arsenal ja kauden 2009-10 Manchester United-Manchester City -ottelut nähdään lauantaina Viasat Jalkapallo -kanavalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.