Argentiinalaisseura ottaisi Leo Messin ilomielin takaisin – ”Hän palaa tänne, jos jättää Barcelonan”

© Kuva: Getty Images

Leo Messi siirtyi 13-vuotiaana Newell’s Old Boysin junioriakatemiasta Barcelonan organisaatioon.

Messi on viettänyt koko ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Barcelonassa. 32-vuotias Messi on todennut useasti julkisuudessa kannattavansa kotikaupungissaan Rosariossa pelaavaa Newell’siä ja myönsi, että idea seurassa pelaamisesta houkuttaisi taituria.

Se houkuttaa luonnollisesti myös Newell’sin seurajohtoa. Lapsuudessaan Newell’sin otteluissa aktiivisesti käynyt Messi on kenties Argentiinan historian paras jalkapalloilija, muttei ole pelannut otteluakaan maan pääsarjassa.

Newell’sin varapresidentti Cristian D’Amico käväisi FM Laten haastattelussa, ja otti kantaa asiaan.

– Messi palaa Newell’siin, jos hän jättää Barcelonan. En ole itse hänen kanssaan kontaktissa, koska en halua häiritä häntä. Claudio Tapia (Argentiinan jalkapalloliiton presidentti) voi auttaa meitä siinä, koska hän on Messin hyvä ystävä. Kannattajan näkökulmasta minulla on se unelma, että Messi palaisi kotiin. Luonnollisesti se on haastavaa, mutta se täyttäisi kaikkien argentiinalaisten unelman, D’Amico totesi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!