Englannin naisten huippusarjat päätökseen – Helmarien pelaaja saattaa päätyä mestariksi

© Kuva: Getty Images

Englannin naisten jalkapallon kaksi korkeinta sarjatasoa, Superliiga ja Mestaruussarja, on lopetettu ennenaikaisesti koronaviruspandemian takia, kertoo BBC. Näin ollen jokainen naisten sarjataso Englannissa on lopetettu kauden 2019-20 osalta.

BBC:n mukaan seurat olivat olettaneet, että kautta ei jatketa. Superliigassa olisi ollut jäljellä 45 ottelua ja Mestaruussarjassa 36. Englannin jalkapalloliitto tiedusteli viime viikolla seuroilta virallisia kantoja siihen, miten kautta jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Helmarien Adelina Engmanin edustama Chelsea kruunataan mestariksi, jos Superliigan sarjatilanne ratkaistaan pistekeskiarvolla. Chelsea oli sarjassa toisena, pisteen perässä Manchester Cityä, mutta se oli pelannut ottelun vähemmän. Superliigassa pelaa myös Tinja-Riikka Korpelan Everton ja Mestaruussarjassa Juliette Kempin London City Lionesses.

Päättämättä ovat vielä myös nousijat, putoajat ja europelipaikat.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½