Guardian: Haitin liiton puheenjohtajaa syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä – uhrit kertovat tappouhkauksista

© Kuva: Getty Images
Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Haitin jalkapalloliitto FHF:n puheenjohtajaa Yves Jean-Bartia on syytetty seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt Jean-Bartia syyttävät uhrit kertovat brittilehti The Guardianin mukaan saaneensa tappouhkauksia.

Guardian kirjoittaa, että tappouhkaukset ovat tulleet sen jälkeen, kun tiedot syytöksistä tulivat julki. Guardian jatkaa, että viime aikoina on tullut esille myös uusia mahdollisia tapauksia, joissa Jean-Bartia syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Haitin viranomaiset ovat aloittaneet asiassa tutkinnan. Jean-Bart on kiistänyt Guardianin raporteissaan esittelemät syytökset, joiden mukaan Jean-Bart olisi pakottanut useita pelaajia seksiin kanssaan viimeisen viiden vuoden aikana.

Jean-Bartin kanta syytöksiin on, että hänestä yritetään päästä eroon jalkapalloliiton johtotehtävistä valheellisilla väittämillä. FHF:n edustaja syytti Guardiania anonyymien lähteiden käyttämisestä ja siten tarkoituksesta mustamaalata Jean-Bartia.

Guardianin lähteinään käyttämistä henkilöistä yksi kertoo joutuneensa muuttamaan saamiensa uhkauksien takia. Väitetyt uhrit ovat nuoria naisia, joiden perheitä on Guardianin lähteiden antamien tietojen mukaan myös uhkailtu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!