© Kuva: Getty Images

Hamburger SV – Arminia Bielefeld: Nousijakandidaatit vastakkain

2. Bundesliga
Hamburger SV – Arminia Bielefeld
Sunnuntai 24.05. klo 14:30

Sunnuntaina pelataan mielenkiintoinen 2. Bundesligan kärkikamppailu Hamburger SV:n ja Arminia Bielefeldin välillä. Molemmat joukkueet ovat suoran nousijan paikalla – Bielefeld kärjessä peräti seitsemän pisteen kaulan turvin. HSV:llä on olennaisesti kiperämpää oman nousu-urakkansa kanssa, sillä se on tasapisteissä Stuttgartin kanssa ja myös Heidenheim yrittää laittaa kapuloita rattaisiin.

Hampurilaisilla on tärkeät ajat edessä, sillä Bielefeld-matsin jälkeen se pelaa juurikin Stuttgartia vastaan. Greuther Fürthia vastaan jäätiin tasapeliin, sillä isännät tulivat tasoihin aivan ottelun lopussa. Joel Pohjanpalo nosti osakkeitaan tekemällä joukkueensa avausmaalin. Tässä pelissä HSV:n kokoonpano ei ole puolustuksen suhteen täysin optimi. Ylöspäin Dieter Heckingillä on kyllä vaihtoehtoja.

Arminia Bielefeld ei ollut ensimmäisessä tauon jälkeisessä ottelussa aivan parhaimmillaan, mutta haki vaihtomies Marcos Álvarezin viime hetken maalilla tasuripisteen Osnabrückiltä. Uwe Neuhausin suojatit ovat maistaneet tappion karvasta kalkkia ainoastaan kahdesti sarjassa koko kaudella ja tasainen pisteiden kerääminen on siivittänyt joukkueen muutaman pisteen karkumatkalle. Tähän otteluun haaste on huomattavasti viime viikonloppua kovempi ja menestyäkseen Neuhausin porukka saa parantaa paljon.

Lyö vetoa ottelusta:

HSV näytti tauon jälkeen valmiimmalta yhdistelmältä ja pidän sitä tähän otteluun selvänä suosikkina. Kotivoittoon lähtee myös maltillinen veto: HSV voittaa ottelun kertoimella 2,09.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.