Kiteytyykö tähän megakauppaan koronan vaikutus jalkapallon siirtomarkkinoille? – Lähteet: Kolme suurseuraa tekemässä valtavan pelaajavaihtokaupan

© Kuva: Getty Images

Koronapandemian vaikutuksia huippujalkapalloon on spekuloitu paljon. Useissa lähteissä pidetään melko varmana sitä, että epidemialla tulee olemaan suuri vaikutus jalkapallon siirtomarkkinoihin. Se on näkymässä jo nyt, kun Manchester City, Barcelona ja Internazionale ovat tekemässä valtavan pelaajavaihtokaupan.

Raha tuskin tulevassa siirtoikkunassa liikkuu samaan tapaan kuin ennen. Spekulaatioissa on pidetty todennäköisenä, että pelaajakaupoissa nähdään entistä enemmän pelaajien vaihtokauppoja kuin suuria siirtosummia. Toki pelaajien vaihtokauppoihin voi sisältyy myös siirtosummia, mutta ne ovat oleellisesti pienempiä.

Italialainen Corriere dello Sport uutisoi ensimmäisenä Man Cityn, Barcelonan ja Interin välisestä pelaajakaupasta. Nyt myös espanjalaislehti Diario Sport on saanut kauppa-aikeille vahvistuksen omista lähteistään Barcelonan sisältä. Kauppa ei ole yksinkertaisimmasta päästä, joten jaetaan se osiin:

  • Man City, laitapuolustaja João Cancelo siirtyisi ensin Barcelonaan, josta matka jatkuisi heti Interiin.
  • Man City saisi Cancelosta vaihtokaupassa Barcelonan laitapuolustaja Nelson Semedon.
  • Cancelo olisi sitten osana vaihtokauppaa Interin kanssa. Barcelona saisi kaupassa Inter-hyökkääjä Lautaro Martínezin.

Cancelo siirtyi viime kesänä Man Cityyn vaihtokaupassa, jossa Danilo siirtyi Citystä Juventukseen. Yhteensä kaupan arvoksi on arvioitu 65 miljoonaa euroa.

Semedo taas siirtyi kesällä 2017 Barcelonaan, ja seura maksoi laitapuolustajasta tuolloin 37,5 miljoonaa euroa Benficalle.

Kaupan suurin arvo on näillä näkymin Martínezissa, jonka Barcelona haluaa kuumeisesti Camp Noulle. Martínez pelaa vasta toista kauttaan Serie A:ssa, ja tällä kaudella mies on paukuttanut Interille 11 maalia. Inter maksoi Martínezista 25 miljoonaa euroa kesällä 2018 argentiinalaiselle Racing Clubille, mutta hyökkääjän arvo on nyt noussut jo 65 miljoonaan euroon.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004