Jalkapallo herättää suuria intohimoja ja saa monet kannattajat hurmokseen. Seksinukeilla on joihinkin samanlainen vaikutus. Etelä-Korean pääsarjaottelussa viikonloppuna nämä kaksi kiihottajaa päätyivät samalle stadionille.

Kun koronavirusrajoitukset pitävät yleisön poissa katsomoista, on joissain seuroissa päätetty asettaa kulissiksi pahvisia katsoja. Eteläkorealainen FC Seoul päätyi sijoittamaan lehtereille puolestaan nukkeja. Pyrkimys oli satsata kaupan mallinukkeihin, mutta sen sijaan katsomo täyttyikin seksileluiksi tarkoitetuista nukeista.

FC Seoul puolustautui selittämällä, että nuket olivat pikemminkin ”laatumannekiineja” kuin seksinukkeja, mutta myönsi niiden saapuneen seksivarusteita valmistavalta yritykseltä Dalcomilta. Joillain nukeilla oli eroottisia sivustoja mainostavia kylttejä, vaikka pornografia on Etelä-Koreassa kiellettyä. Seura pyysi tapahtunutta faneiltaan anteeksi sosiaalisessa mediassa.

FC Seoulin edustaja Lee Ji-Hoon kertoi BBC:lle, ettei hän tarkistanut Dalcomin taustoja. Leen mukaan nuket näyttivät ”hyvin inhimillisiltä” eikä hänen mieleensä juolahtanut, että ne voisivat olla seksileluja. Nukkeja oli katsomossa kaikkiaan 30. Niistä 25 oli naispuolisia ja viisi miespuolisia.

Ottelu oli maan suurseuroihin lukeutuvan FC Seoulin ensimmäinen kotipeli K-liigassa, jonka helmikuulle suunniteltu kauden avaus lykkääntyi koronapandemian vuoksi.

Lähde: BBC