Kylian Mbappé haluaa jakaa saamansa maalikuninkuuden kilpailijansa kanssa – tämä vastasi hyväksyen: ”Voimme pitää palkintoa vuorotellen”

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ranskan liigan kesken jääneen kauden maalikuninkaaksi kruunattu Kylian Mbappé ehdottaa, että maalikuninkuus jaettaisiin hänen ja Wissam Ben Yedderin välillä.

Molemmat hyökkääjät tekivät 18 maalia, mutta PSG:n Mbappé sai palkinnon, sillä Monacon Ben Yedderin maaleista kolme syntyi rangaistuspotkusta.

Ligue 1 päättyi ennenaikaisesti, ja Ranskan mestariksi julistettiin Mbappén Paris Saint-Germain. Sarjan parhaalle maalintekijälle myönnettävän Kultaisen kengän jakamista hän ehdotti Twitterissä, jossa Ben Yedder vastasi onnitellen Mbappéa ja hyväksyen tämän ehdotuksen.

− Kiitos onnitteluista. Luulen kuitenkin, että myös Wissam ansaitsee suorituksistaan palkinnon, joten voimme jakaa sen aivan kuten Valioliigassa tehtiin viime kaudella, Mbappé kirjoitti.

− Kiitos, veli, ja onnittelut sinulle. Voimme pitää palkintoa vuorotellen, jos haluat, Ben Yedder vastasi nauruemojin kera.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!