Meistriliiga
Legion – Levadia
Tiistai 19.05. klo 19:00

Viron Meistriliiga käynnistyy uudelleen tiistaina. Maaliskuussa sarjaa saatiin pelattua vain yksi kierros, kunnes pandemia pysäytti myös Viron urheilutoiminnan. Sarja jatkuu tällä viikolla todella tarkkojen turvatoimien myötä ja luonnollisesti pelit pelataan ilman yleisöä. Yhteen otteluun osallistuvien ihmisten määrä on rajoitettu sataan henkilöön. Yksi tiistain otteluista on Tallinnan derby Legion – Levadia

Legion nousi pääsarjaan voitettuaan viime kaudella divarin ylivoimaiseen tyyliin. Kovasta suorituksesta huolimatta sarjasopimuksen uusiminen lienee realistinen tavoite joukkueelle, joka on sekoitus nuoria lupauksia ja kokeneita kehäkettuja. Maaliskuisella avauskierroksella joukkue taisteli hallitsevaa mestaria Floraa vastaan hienosti, mutta hävisi lopulta 3-1.

Levadia sijoittui viime kauden päätteeksi kakkoseksi ja kuittasi Eurooppa-liigan karsintapaikan. Suomalaisellekin jalkapalloväelle tuttu Martin Reim on saanut joukkueeseensa tälle tasolle kelpo vahvistuksia ja kaudesta on odotuksia. Avauskierroksella Kuressaare kaatui lukemin 1-0. Tehtävä vaikeutui oleellisesti, kun maalintekijä Oleksandr Safronov lensi ensimmäisen jakson lopulla pihalle. Voitto oli joka tapauksessa täysin ansaittu.

Lyö vetoa ottelusta:

Levadia on joukkueista oleellisesti vahvempi ja lähden vedoissa tavoittelemaan vähintään kahden maalin voittoa. Vetosuositus on Levadia, tasoitus -1 kertoimella 1,63. Kannattaa huomata, että kyseessä on eurotasoitus, jolloin maalin voitolla ei saa panostaan takaisin.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO