Maajoukkuepelaajan ex-kumppani avautui keskenmenostaan: ”Hän löi ja pahoinpiteli minua”

© Kuva: Getty Images

Argentiinan suurseuran Boca Juniorsin laitapelaaja Sebastián Villan entinen avopuoliso Daniela Cortés on kertonut traagisia muistoja pariskunnan suhteen ajalta. Cortés paljasti sunnuntaina, että 23-vuotias kolumbialainen pahoinpiteli häntä. Yksi pahoinpitelyistä johti Cortésin keskenmenoon.

– Odotin viime vuonna hänen lastaan, jonka oli määrä syntyä viime vuoden toukokuussa. Eräänä päivänä riitelimme rajusti, ja hän löi ja pahoinpiteli minua, Cortés kertoi Crónica TV:lle.

– Muutamaa päivää myöhemmin sain suuren verenvuodon. Menin seuraavana päivänä lääkärille, koska koin herätessäni vatsakipuja. Minut kuvattiin ja sain kuulla, ettei sikiötä ollut enää. Raskauteni keskeytyi hänen lyöntiensä takia.

Cortés kertoo parisuhteen olleen pitkäänkin myrskyisä.

– Hän on kaksijakoinen henkilö. Yhtenä hetkenä onnellinen ja iloinen, mutta toisena vihainen, ilkeä ja loukkaava. Sebastian on yllätyspussi, koska hänen mielialansa vaihtuu jatkuvasti.

– Annoin hänelle monta kertaa anteeksi. Uskoin aina, että hän muuttuu. Hyvää päivää seurasi kuitenkin aina huono, ex-miestään vastaan rikosilmoituksen tehnyt kolumbialaisnainen jatkoi.

Viimeistä, rikosilmoitukseen johtanutta pahoinpitelyä Cortés avasi näin:

– Hän alkoi puhua puhelimessa äitini kanssa. Kun puhelu oli ohi, hän alkoi lyödä minua. Hän veti minua hiuksista ja heitti minut maahan. Nyrkiniskuja ja potkuja, hän menetti täysin hallintansa. Se oli kamalaa.

Sebastián Villalle langetettiin maastapoistumiskielto, jottei hän pakenisi Argentiinasta Kolumbiaan. Villa itse on kiistänyt Instagram-postauksessaan harjoittaneensa koskaan väkivaltaa ketään naista kohtaan.

Villa siirtyi Boca Juniorsiin kesällä 2018. Hän debytoi Kolumbian A-maajoukkueessa syyskuussa 2018 ja on pelannut maajoukkueessa kaikkiaan neljä ottelua. Viimeksi Villa nähtiin A-maajoukkueessa maaliskuussa 2019.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.