Manchester Unitedin entinen huoltaja kertoi kuvottavan muiston uraltaan: ”P*skaa oli kaikkialla!”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen huoltaja Albert Morgan työskenteli seurassa 20 vuotta ja pääsi todistamaan joitain englantilaisen jalkapallon historian ikimuistoisimmista hetkistä, mutta tuolle ajalle mahtuu myös liuta epämieluisia muistoja.

Vuonna 2013 seuran jättänyt Morgan muisteli Daily Mailin haastattelussa yhtä tapausta, joka sattui pari vuotta aiemmin, kun United vieraili Sunderlandin luona Valioliigassa.

Hieman ennen alkuvihellystä vieraiden pukuhuoneessa sattui valitettava vahinko, kun yksi stadionin putkista pamahti rikki.

– Katosta tipahteli vettä ämpäriin, joten me ajattelimme vain, että katto vuotaa. Jätkät valmistautuivat peliin, kaikki kävelivät sen ämpärin ohi ja menivät kentälle lämmittelemään.

– Me olimme olleet siellä muutaman minuutin, kun yksi järjestyksenvalvojista tuli sanomaan minulle, että ”Albert, sinun kannattaisi tulla pukuhuoneeseen, se ämpäri on täyttymässä hyvää vauhtia”. Kun pääsimme takaisin pukuhuoneeseen, ämpäri oli vaihdettu roskasäiliöön.

– Me menimme sisään ja yhtäkkiä yksi kattolaatoista vain räjähti. Paskaa oli kaikkialla! Manageri vain juoksi ulos. Sitä oli kaikkien puvuissa, vaatteissa, seinillä, katossa. Dimităr Berbatov meuhkasi kengistään, jotka olivat uponneet liejuun.

Manchester Unitedin Javier Hernández (vas.) ja Sunderlandin Ahmed Al-Muhammadi kamppailemassa pallosta. Kuva: Getty Images

– Mitään ei ollut pelastettavissa. Kaikki oli mennyttä. Kengät, puvut. Me emme voineet muuta kuin hakea jätkien korut ja kellot. Tämä tapahtui kymmentä vaille kolme ja ottelun oli määrä alkaa kolmelta. Heidän oli viivytettävä pelin alkua puolella tunnilla.

Myös Sunderlandin silloinen manageri Steve Bruce tarjoutui auttamaan.

– Hän tuli pukuhuoneen takaovesta sisään. Hänellä oli sellainen harja, joka oli varmaan neljä metriä pitkä. Siellä iso Brucie lapioi paskaa ulos pukuhuoneesta. Me vain laitoimme puvut mustiin säkkeihin ja tuhosimme ne.

Itse ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!